YOOtheme

Eguide promotion

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 

 

Προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στο γραφείο πίνοντας διαρκώς καφέδες, αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να σας ενταθεί ο πονοκέφαλος; Νιώθετε τελευταία «πεσμένοι» χωρίς ενέργεια; Ίσως το μόνο που χρειάζεστε για να «ανεβάσετε» τη διάθεσή σας να είναι μία μπανάνα και λίγοι ηλιόσποροι! Εάν πάλι έχετε στρες, ίσως πρέπει να πίνετε περισσότερες πορτοκαλάδες. Ολοένα και περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι η ισορροπία του νου και της ψυχής κρύβεται στο πιάτο μας. Άλλωστε, μια πληθώρα ερευνών, κυρίως για την ευεργετική δράση των ω-3 λιπαρών οξέων, ενισχύει αυτήν τους την πεποίθηση. Το φαγητό που τρώμε επηρεάζει τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τη συμπεριφορά μας. Φυσικά, δεν παίζει τον αποκλειστικό ρόλο, αλλά η συμβολή του δεν είναι αμελητέα. Τα τελευταία χρόνια διενεργούνται έρευνες -τόσο σε πειραματόζωα όσο και σε ανθρώπους- που αποδεικνύουν ότι συγκεκριμένες ουσίες και συστατικά των τροφίμων μπορούν να τονώσουν τη μνήμη και να καταπολεμήσουν το στρες, ακόμη και την άνοια.  Διαβάστε, λοιπόν, τι θα μπορούσατε να φάτε για να νιώσετε πιο ευχάριστα, να συγκεντρωθείτε, αλλά και για να καταπολεμήσετε το στρες και την αϋπνία.

Περισσότερα...

Share

Νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης σε βασικές δεξιότητες Η/Υ

Περισσότερα...

Share

Ο Νοέμβριος έρχεται να μας επιβεβαιώσει την πολύ καλή "σοδειά" του φετινού φθινοπώρου. Ειδικότερα, στο πρώτο δεκαπενθήμερο θα απολαύσουμε το Uncharted 3 αποκλειστικά για PS3, το The Elder Scrolls V: Skyrim και το Call of Duty: Modern Warfare 3. Μετά τα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου, θα έχουμε τρεις ακόμη σημαντικές κυκλοφορίες. Το πολυαναμενόμενο Assassin's Creed: Revelations, το Need for Speed: The Run και το Saints Row: The Third. Αξίζει βέβαια να διευκρινίσουμε ότι το νέο Assassin's Creed θα έρθει στα PC στις 2 Δεκεμβρίου.

Παρ' όλα αυτά, οι PC users θα απολαύσουν το Batman: Arkham City και το L.A. Noire: The Complete Edition. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τους υπολογιστές κι ας μην έχουν δυνατές αποκλειστικότητες για αυτό το μήνα. Αντίθετα, οι κάτοχοι PS3 θα έχουν πέρα από το Uncharted 2 και την συλλογή Tekken Hybrid, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι κάτοχοι Xbox 360 και Kinect θα έχουν το Raving Rabbids: Alive & Kicking. Αμφότεροι οι κάτοχοι των δύο κονσολών θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν το Marvel vs Capcom 3. Δείτε αναλυτικά τις νέες κυκλοφορίες.


 

Περισσότερα...

Share

Τέλος στη συλλογή αποδείξεων προσπαθεί να θέσει η κυβέρνηση, με τη διάθεση της περιβόητης φοροκάρτας, που θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου σε διάφορες τράπεζες της χώρας.

Οι φορολογούμενοι θα κάνουν χρήση της ειδικής αυτής κάρτας στις αγορές τους, ώστε να καταγράφονται σε αυτήν τα ποσά των δαπανών τους, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία συλλογής των αποδείξεων που απαιτούνται για το χτίσιμο του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών η χρήση της είναι καθαρά προαιρετική.

Περισσότερα...

Share

Περισσότερα...

Share
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 

Με το όρο spyware περιγράφουμε τα προγράμματα που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας για να παρακολουθήσουν και να καταγράψουν τον τρόπο με τον οποίο κινείστε στο διαδίκτυο και τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Για παράδειγμα, τα προγράμματα spyware μπορούν να συνδυάσουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά σας στο διαδίκτυο με πληροφορίες για έναν μεγάλο αριθμό άλλων χρηστών, προκειμένου να παράγουν στοιχεία έρευνας αγοράς. Τις πληροφορίες αυτές αγοράζουν και πουλούν εταιρείες, οι οποίες επιθυμούν να βελτιώσουν τη σχεδίαση των ιστοσελίδων και τον τρόπο χρήσης του διαδικτύου.

Πιθανόν να επιθυμείτε ή να μην επιθυμείτε να παρακολουθούνται οι κινήσεις σας με αυτόν τον τρόπο. Επιπροσθέτως, όπως ένα πρόγραμμα spyware μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει, όπως κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς τηλεφώνου, αριθμούς πιστωτικών καρτών και αριθμούς ταυτότητας.

Περισσότερα...

Share
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στους κινδύνους που «εγκυμονεί» η χρήση και περιήγηση στο διαδίκτυο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργάνωσαν ημερίδες και εξέδωσαν ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες μπαίνουν πλέον στο διαδίκτυο, με τους πιο έμπειρους να είναι υποψιασμένοι για τη «σκοτεινή πλευρά του», όμως οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα, καθώς το ηλεκτρονικό έγκλημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των πολιτών και αυξάνεται ραγδαία.

Στο ενημερωτικό υλικό, που έχει εκδώσει το υπουργείο, επισημαίνεται ότι το διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, αρκεί οι χρήστες του να το χρησιμοποιούν με ασφάλεια, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε «παγίδα», τόσο για τους ενήλικες, όσο και κυρίως για τα παιδιά.

Όπως σημειώνεται, το διαδίκτυο δίνει σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση σε πληροφορία, γνώση, αλλά και ψυχαγωγία. Κάθε χρήστης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο παγκόσμιος ιστός δεν διαφέρει σε τίποτα από την κοινωνία και ότι οι πληροφορίες, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο, δεν είναι πάντα έγκυρες.

Περισσότερα...

Share

Προσφορά Ιστοτόπου

Προσφορά κατασευής Web Site

X-Developers ...the web makers!

Κατασκευάζουμε τον δικτυακό σας τόπο όχι από,

αλλά με 550 € !

Η προσφορά περιλαμβάνει:

• Την κατασκευή του site σας • Το όνομα του χώρου (www.toonomasas.com) για ένα χρόνο. • Την φιλοξενία για ένα χρόνο στους servers. • Την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. • Την δωρεάν καταχώριση στον επαγγελματικό οδηγό της Κέρκυρας (www.corfueguide.gr). • Την δημιουργία 2 λογαριασμών e-mail • Την σύνδεση του site με το facebook • Την εκπαίδευση • Και τεχνική υποστήριξη για 6 μήνες.

Δωρεάν Καταχώρηση!!!

    Καταχωρίστε δωρεάν την επιχείρηση σας στο CorfuEGuide με 3 απλά βήματα.

    Kαταχώρηση...

Πρόσφατες καταχωρήσεις

Google +

 

 

 

MarineTraffic

Η κίνηση των πλοίων στο λιμάνι της Κέρκυρας

Live!

Φίλοι Στο Facebook

ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 01 Οκτώβριος 2014, 18.42 Administrator Ομορφιά & Αισθητική
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Μετά την όμορφη και ξένοιαστη εποχή του Περισσότερα
Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 5.000 ανέργων ηλικίας 25-66 ετών
Ξεκινά στις   7/10/2014  η ηλεκτρονική υποβολή Περισσότερα
Από τα 8 στα 10 (windows) 01 Οκτώβριος 2014, 17.52 Administrator Δήμος Αυλωνίτης
Από τα 8 στα 10 (windows)
Το νέο της λειτουργικό σύστημα Windows 10 Περισσότερα
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 03 Σεπτέμβριος 2014, 12.58 Administrator Ομορφιά & Αισθητική
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
  Λόγω των πολλών αλλοιώσεων που έχει Περισσότερα

Στο περίπτερο...

olympiacos-blog

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών - Service - Ηχητικών και Οπτικών Συστημάτων - Σταθερής και Κινιτής Τηλεφωνίας.

X-Developers

Τώρα με έκπτωση 15% σε ανταλλακτικά

και 20% σε υπηρεσίες.

Saint Nicholas Beach Apartments

Στο πανέμορφο κόλπο της Δασιάς πάνω στη θάλασσα βρίσκεται το καινούργιο πολυτελές συγκρότημα St. Nicholas beach Apartments.

 

Metal Prokat Desing

eXTReMe Tracker